De winst van Coaching

Een coach helpt bij de zoektocht naar jezelf en gebruikt daar verschillende hulpmiddelen en werkvormen bij.

Deze zoektocht leidt tot inzicht in persoonlijkheid, functioneren en/of welbevinden. Coaching biedt handvatten om op een evenwichtige manier verder te komen in werk- en privésituatie.

Goed in je vel zitten is belangrijk, niet alleen op het werk maar ook in de privésituatie. Gaat het op het werk niet lekker, dan is er een grote kans dat het privé ook minder gaat. Balans is essentieel; balans tussen werk en privé, balans tussen jezelf en de ander.

Maar wat is voor jou de juiste balans en hoe vind je die? Nieuwsgierig naar mijn aanpak, maak een keuze uit het menu hiernaast.

Ervaring van één van mijn coachees

Adri is een prettig persoon en coach; je voelt je bij hem meteen op je gemak. Hij luistert goed, oordeelt niet, is eerlijk naar je toe en helpt je door de juiste vragen te stellen om zelf tot de kern te komen van je probleem of vraag. Aan de hand van de gesprekken, opdrachten en spellen kreeg ik steeds meer inzicht in mijn eigen krachten en valkuilen. Ik dacht lange tijd, dat er onderscheid was tussen werk en privé. Door dit traject is mij duidelijk geworden dat deze twee niet zijn te scheiden. Je bent nou eenmaal één persoon; de rollen die je aanneemt zijn anders, maar wie je bent verandert niet. Het coachingstraject met Adri heeft mij geholpen om mezelf beter te leren kennen, te weten dat ik ook een stem heb en te weten dat die ook gehoord mag worden. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor enorm gegroeid en nog steeds heb ik hier, zowel privé als in mijn werk, erg veel aan. Adri is zeker iemand die je aan je kant wil hebben en die je kunt vertrouwen tijdens je eigen persoonlijke zoektocht.